123456
Bekijk de Video
 

Interesse?

Benieuwd of PRO Hardenberg bij jou past? Bekijk de introductie video of de schoolgids voor meer informatie.

Schoolgids bekijken »
Toelating en Aanmelden »
Open Dag »

 

Agenda 

do aug 16
Zomervakantie
ma sept 03
Organisatie dag
di sept 04
Organisatie dag
wo sept 05
1e Lesdag Middenbouw en Bovenbouw
wo sept 05
1e Lesdag Onderbouw

Bestuur en Toezicht

Wie zijn wij?
De Stichting voor Christelijk Praktijkonderwijs voor Hardenberg en omgeving is het bevoegd gezag van PrO Hardenberg, school voor christelijk praktijkonderwijs. 
Het doel van de stichting is het instandhouden en bevorderen van praktijkonderwijs gericht op de ontwikkeling en versterking van de zelfredzaamheid van de praktijkschoolleerlingen op de terreinen wonen, werken, vrije tijd en burgerschap. 
Het stichting heeft een professioneel bestuur en een Raad van Toezicht die toezicht houdt op de kwaliteit van het bestuur, het controleert en adviseert.
Bestuur en Raad van Toezicht hanteren hierbij de Code Goed Onderwijsbestuur zoals deze wordt gehanteerd door de VO-raad. De stichting aangesloten bij de VO-raad, de werkgeversorganisatie voor het voortgezet onderwijs. De code kan gedownload worden of opgevraagd bij de bestuurder van de stichting (zie voor de contactgegevens hieronder). 
 
Bestuur:
Het bestuur van de stichting bestaat uit één lid, een betaalde, professionele bestuurder en is benoemd door de Raad van Toezicht, de heer J. Winters - MEM. De bestuurder geeft leiding aan de directeur van de school, de heer H.K. Kremer.
Daarnaast vergadert de bestuurder vijf keer per jaar met de medezeggenschapsraad, die bestaat uit twee vertegenwoordigers namens de ouders en twee namens het personeel.
 
Raad van Toezicht:
Raad van Toezicht, de bestuurder en de medezeggenschapsraad kunnen worden benaderd via de school:
 
PrO Hardenberg
Verlengde Korte Steeg 18
7772 RZ Hardenberg
Tel: 0523-267700
Fax: 0523-266706
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.