Nieuws

Summer Challenge 12+

Ben jij 12 + en wil jij samen met je vrienden deze zomervakantie een aantal supertoffe activiteiten doen. Kijk dan verder op deze site.

Voor een kleine eigen bijdrage per persoon of vaak ook gratis kun je verschillende leuke dingen doen zoals; kanovaren, mountainbiken, graffiti spuiten en nog veel meer!!

summerchallengeAanmelden
Wil je meedoen, kijk dan bij de betreffende activiteit voor meer informatie. Meld je vervolgens aan met een groepje vrienden. Je kunt je ook alleen aanmelden, maar dan gaan we bekijken of we je bij een andere groep in kunnen delen. Na aanmelding wordt er contact met jullie / je opgenomen om een precieze datum en tijd af te spreken. Veel plezier en we hopen je bij 1 van de vele activiteiten te zien.

Maximaal aantal activiteiten
Per persoon mag je gedurende de zomervakantie aan maximaal 5 activiteiten meedoen. Voor eventuele vragen kun je een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra aanbod
Mocht u een sport- of cultuuraanbieder zijn en wilt u ook op deze site een leuk aanbod presenteren voor jongeren, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Stichting de Stuw / Cultuurkoepel Vechtdal / gemeente Hardenberg
Meer info: Gewoon Actief

Zoeken

Facebook

Laatste Nieuws

22 december 2023
19 december 2023
08 december 2023

Agenda

29 mrt 2024;
Goede Vrijdag
01 apr 2024;
2e Paasdag
16 apr 2024;
Studiedag

Contact

PrO Hardenberg
Verlengde Korte Steeg 18
7772 RZ Hardenberg
Tel: 0523-267700
Email: info@prohardenberg.nl