Nieuws

Geslaagden VCA Basis

Gisteren hebben 8 leerlingen examen gedaan voor het VCA Basis Examen.

vcaexamenWat is VCA?
De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, beter bekend onder de afkorting VCA, is een lijst met aandachtspunten en werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid. De VCA helpt werknemers in risicovolle werkomgevingen om veiliger en gezonder hun werk te doen.

Waarom is VCA nodig?
Professionals laten met een VCA certificaat zien dat ze zich bewust zijn van de risico’s die ze lopen tijdens hun werk. Steeds meer opdrachtgevers kiezen ervoor om werkzaamheden alleen uit te besteden aan VCA-gecertificeerde leveranciers. Steeds meer bedrijven stellen dit certificaat als voorwaarde om binnen een bedrijf aan het werk te mogen zijn.

Covid-19
Door de thuiswerkperiode was de voorbereiding op het examen heel anders dan dat de leerlingen van ons gewend zijn. Ze hebben veel zelfstandig moeten leren en oefenen. In de periode dat we weer gedeeltelijk naar school konden gaan hebben deze bikkels de lessen weer gevolgd onder leiding van Meneer Habers. En met een zeer goed resultaat. Alle leerlingen zijn geslaagd.

Onze hartelijke felicitaties gaan naar: Lorenzo van Fulpen, Arjen Bakker, Esmeralda van Haarst, Joris Kroek, Stef Willems, Priscilla Snip, Ruben Lennips en Allard Tempelman

Zoeken

Facebook

Laatste Nieuws

22 december 2023
19 december 2023
08 december 2023

Agenda

29 apr 2024;
Meivakantie
14 mei 2024;
IVIO Examen Nederlands
15 mei 2024;
IVIO Examen Engels

Contact

PrO Hardenberg
Verlengde Korte Steeg 18
7772 RZ Hardenberg
Tel: 0523-267700
Email: info@prohardenberg.nl