Nieuws

RAS diploma Algemene Schoonmaak

Hoera, we zijn geslaagd!!

RASdiplomaSoraya Van Dijk, Sanne Drenth, Kirsten Epping, Esmeralda van Haarst, Marjoleine de Rooij, Pricilla Snip, Kim Snoeijer, Amina Yusuf en Mevr. Bosscher hebben het diploma “algemene schoonmaak” afgelopen maandag in ontvangst genomen. We hebben de afgelopen weken heel wat geoefend met de basisvaardigheden schoonmaak.

Begin Februari zijn we in samenwerking met schoonmaakbedrijf Asito gestart aan deze opleiding. Hiljo Martens (docent Asito) kwam ons iedere maandagochtend lesgeven.
We oefenden op de onderdelen stofwissen en moppen, sanitair en interieurreiniging m.b.v. de microvezelmethode. Dit is een methode die steeds meer in de schoonmaak wordt gebruikt. Je gebruikt dan enkel een klam vochtig microvezeldoekje om mee schoon te maken. We hebben geleerd dat we acht kanten van dit doekje kunnen gebruiken. Dat is handig en scheelt erg veel tijd.
Het diploma is een landelijk erkend diploma dat in veel branches gevraagd wordt.
Een waardevol papiertje dus!

Doordat Mevr. Bosscher ook het diploma heeft gehaald, kunnen we in het nieuwe schooljaar zelf deze opleiding gaan aanbieden aan leerlingen die dit graag willen.
Iedereen van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat!

Zoeken

Facebook

Laatste Nieuws

22 december 2023
19 december 2023
08 december 2023

Agenda

18 juli 2024;
Organisatiedag
19 juli 2024;
Organisatiedag
22 juli 2024;
Zomervakantie

Contact

PrO Hardenberg
Verlengde Korte Steeg 18
7772 RZ Hardenberg
Tel: 0523-267700
Email: info@prohardenberg.nl