Nieuws

Corona maatregelen

De herfstvakantie is voorbij. school. De maatregelen vanuit de overheid ten aanzien van het Covid-19-virus zijn in de vakantie uitgebreid. Voor het Voortgezet Onderwijs zijn daarin vooralsnog geen grote veranderingen gekomen.

We dragen op school mondkapjes wanneer we ons binnen de school verplaatsen en tijdens pauzemomenten in het gebouw. We hanteren strak de hygiëne-eisen. We wassen en ontsmetten, zowel medewerkers als leerlingen, bij binnenkomst onze handen, dat doen we nu in de lokalen in verband met de koude buiten. Ook wassen we onze handen op de dag regelmatig, zeker na een WC-bezoek.

coronasamen

Daarnaast zijn we genoodzaakt te ventileren in de lokalen. Tijdens de lessen is de deur naar de gang geopend en wordt er een raam geopend. Tijdens de pauzes worden meerdere ramen geopend om de klas van frisse lucht te voorzien. Dan kan het voorkomen dat tijdens de aanvang van de lessen de temperatuur in het lokaal lager is, het is daarom verstandig om hierin met de kleding al vast rekening te houden.

De andere regels van het protocol gelden onverminderd. De leerling/medewerker blijft thuis bij:
- verkoudheidsklachten; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten
- plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)
- kortademigheid/benauwdheid
- verhoging óf koorts boven de 38 graden
Het gebruik van mondkapje is verplicht, de leerlingen nemen de mondkapjes mee van huis.
Bij een positieve coronatest van een lid van het huishouden, gaat de rest van het huishouden gedurende 10 dagen in quarantaine, dus ook niet naar school!

Zoeken

Facebook

Laatste Nieuws

22 december 2023
19 december 2023
08 december 2023

Agenda

29 apr 2024;
Meivakantie
14 mei 2024;
IVIO Examen Nederlands
15 mei 2024;
IVIO Examen Engels

Contact

PrO Hardenberg
Verlengde Korte Steeg 18
7772 RZ Hardenberg
Tel: 0523-267700
Email: info@prohardenberg.nl