Nieuws

Innofuture komt naar Hardenberg!

Op 17 en 18 juni vindt voor de eerste keer Innofuture plaats in de Evenementenhal in Hardenberg. Een groot evenement waar op een speelse manier techniek & innovatie tot leven komt.

InnofutureDe vrijdag is gereserveerd voor groep 7 en 8 van basisscholen in de gemeente Hardenberg en Ommen. De zaterdag is voor iedereen (GRATIS) toegankelijk.

Stroop je mouwen op en duik in de wereld van techniek!
Ga jij aan de slag met bouwen, lassen, elektro- of installatietechniek? Ben je benieuwd wat voor techniek en gadgets er zijn in de zorg?
Of ga je liever bezig met robots, Drones, 3d printen, programmeren, E-Sports of zelf virtual reality ervaren?
Op Innofuture kan het allemaal!

Locatie: Evenementenhal Hardenberg
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur

Tijdens Innofuture Hardenberg duiken bezoekers in de wereld van techniek en innovatie. Hierbij staan zelf ontdekken, ervaren en doen voorop.

Er wordt een breed programma aangeboden waarbij uiteenlopende thema’s rondom techniek aan bod komen. Van elektro/installatietechniek, bouw, verspanen en zelf een lasje leggen tot programmeren, virtual reality ervaren en aan de slag gaan met robots, drones, energie en chemie.

Het evenement wordt ingericht met stands, doe-pleinen en (mini) workshops waar ‘de handen uit de mouwen’ worden gestoken.

Innofuture Hardenberg wordt georganiseerd vanuit de samenwerkingen binnen Sterk Techniekonderwijs NOO met partijen vanuit onderwijs, het (lokale) bedrijfsleven en de overheid. Samen laten we zien hoe leuk en breed techniek is, welke baankansen en technische opleidingen er in de regio zijn en de impact die techniek/technologie heeft op de toekomstige werkzaamheden in uiteenlopende branches.

Zoeken

Facebook

Laatste Nieuws

22 december 2023
19 december 2023
08 december 2023

Agenda

19 apr 2024;
Dag tegen Pesten

Contact

PrO Hardenberg
Verlengde Korte Steeg 18
7772 RZ Hardenberg
Tel: 0523-267700
Email: info@prohardenberg.nl