Nieuws

Talk 'n Joy week

Het is voor iedereen leuk om er even tussenuit te zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor jou! Lijkt het jou leuk om leuke dingen te doen en te praten over wat je meemaakt? Ga dan mee met de  Talk 'n Joy week die Tactus organiseert voor jongeren waarvan de vader en/of moeder een verslavingsprobleem heeft (gehad).

tactusHet wordt een week om nooit te vergeten: verschillende activiteiten, veel plezier, maar ook ontspanning. We gaan een kampvuur maken, naar een pretpark, op avontuur, creatief bezig zijn, sporten en gave spellen spelen.
Daarnaast zijn er momenten om met elkaar te praten over hoe het is/was om op te groeien met een ouder die verslavingsproblemen heeft (gehad). Je hoort dan ook hoe het is voor andere kinderen/jongeren.
Tijdens de week zijn er begeleiders die jou tips kunnen geven waardoor je beter met de situatie thuis kunt omgaan.

We hebben in Ommen een fijne locatie. We hebben een groep van 8 tot 12 jaar die in het kleine huis verblijven en een jongerengroep van 12 tot 18 jaar die in het grote huis verblijven. Ieder huis heeft zijn eigen programma en zijn eigen team met begeleiders. In elk team zit ook een deskundige (of meerdere) van Tactus. Zij hebben ervaring met het begeleiden van kinderen die opgroeien met een ouder die verslavingsproblemen heeft (gehad).

Aanmelden kan als je:
• Tussen de 8 en 18 jaar bent
• Opgroeit met een ouder die verslavingsproblemen heeft (gehad)
• Toestemming hebt van (één van je) ouders

Wat je nog moet weten
Voor deelname aan de Talk ’n Joy week wordt van de deelnemer een bijdrage van € 50,= gevraagd als tegemoetkoming in de kosten.
Meer info? Talk 'n Joy

Zoeken

Facebook

Laatste Nieuws

22 december 2023
19 december 2023
08 december 2023

Agenda

29 apr 2024;
Meivakantie
14 mei 2024;
IVIO Examen Nederlands
15 mei 2024;
IVIO Examen Engels

Contact

PrO Hardenberg
Verlengde Korte Steeg 18
7772 RZ Hardenberg
Tel: 0523-267700
Email: info@prohardenberg.nl